Діти "Джерела" у Західному реабілітаційно-спортивному центрі

  


   5 по 16 жовтня 2021 року групі дітей із Запоріжжя пощастило  побувати в Карпатах, біля с.Яворів  на Львівщині, у сучасному спортивному закладі. Під час перебування учнів з порушеннями слуху Запорізької школи-інтернату “Джерело” в  Західному реабілітаційно-спортивному центрі вони відвідували тренажерні зали, сауну, фізкультурно-оздоровчий комплекс, хамам, проводили заняття на тренажерах,  з психо-фізичної та фізичної терапії, розтягування, боксу, стрільби з луку, скандінавської ходи, ігри в боччу. Ми із задоволенням й дуже результативно бігали у пошуках цілей зі спортивного орієнтування.  Були  цікаві майстер-класи з виготовлення оберегів та іграшок. Вся команда брала участь в “Карпатських іграх” і посіла друге місце серед чотирьох суперників. У вільний час вихованці грали у рухливі ігри  - футбол, волейбол, настільний теніс, ходили на дискотеку.

  Особливо здорово, що у всіх був жорсткий режим й розклад, це вчить розпорядку, що дуже важливо.

  Західний центр розташовано у красивенному місці Карпат з приголомшливою природою і атмосферою. Враження від походів у гори залишаться з нами на все життя.


 За цей час діти стали ще більш самостійними, відповідальними та зібраними. А про кількість нових вражень і позитивних емоцій годі й  говорити - їх море!

  Всі наші учні задоволені активним відпочинком та оздоровленням й  висловлюють щиру подяку за надану можливість. Дякуємо інструкторам і тренерам - Ірині Людвигівні Кириченко, Семену Скрипнику, Вані Волошину, Назару Сермашову, Олександру Гридасову, Олегу Порученку, Інні Клюйко, Марті Верес за відмінну підготовку та тренування наших дітей, за терпіння і увагу до них!  Дякуємо  шеф-повару Мар'яні Миколаївні Васаган і  всім працівникам їдальні за таку смачнющу і корисну їжу!  Спасибі  робітницям Центру за прибирання й прання, чистоту та затишок у котеджах і на всій території!

    Сподіваємося на нові зустрічі в Карпатах і запрошуємо всіх у гості до нашого Запоріжжя! 


Коментарі