Тиждень безпеки руху в молодших класах

 

   Головною темою тижня була безпека учнів на дорозі. Завдання – нагадати учням про необхідність спільних дій у сфері дорожньої безпеки. Увесь захід мав привернути увагу до проблеми травматизму та смертності на дорогах і поліпшення дорожньої безпеки. У 4-В класі провели виховну годину «Уникай на дорозі біди»: малюки розглядали ілюстрації, створювали рольові ситуації, в яких надавалась можливість запам’ятати та вивчити правила і знаки "Пішохідний перехід", "Рух заборонено", "Пункт першої допомоги" та інші. Це була дуже активна, весела, інформативна та корисна справа!



Ксенія Колосок, вихователь 4-В класу

   У 3-В класі проведено виховну годину з безпеки дітей під час дорожнього руху. Захід проводився в ігровій формі, із завданнями на кожній зупинці. Діти старанно виконували завдання, показували свої знання про дорожні знаки та правила дорожнього руху. Захід пройшов у доброзичливій атмосфері. Учні  згадали та засвоїли, що треба робити, аби зберегти життя та уникнути неприємних ситуацій на дорозі.



Олена Пругло, вихователь 3-В класу

    У 1-В кл. (ОРА) проведено урок-гру «Розмова дорожніх знаків». Учні знайомилися з дорожніми знаками в формі гри, сформували навички їх розпізнавання і дотримання правил дорожнього руху.



Ольга Соколова, вихователь 1-В класу

 https://www.facebook.com/100017487636166/videos/378104434030704/ (натисніть, щоб подивитися)

   У 1-Г класі пройшов виховний захід :Руху правила єдині, знати іх усі повинні! Учні продивилися абетку дорожніх знаків та узнали як важливо дотримуватись правил дорожнього руху.

Вікторія Зіміна, вихователь 1-Г класу

   У   2-В класі пройшов незвичайний урок "Розмова дорожніх знаків". Діти вчилися бути слухняними пішоходами, правильно переходити дорогу, бути уважними, спостережливими та дбати про своє життя і здоров'я.


Ксенія Бурак, вихователь 2-В класу

Коментарі