Тиждень вшанування захисників України

 

   На 14 жовтня припадає одразу три величних свята ‒ День Козацтва, свято Покрови Пресвятої Богородиці та День захисника України. Учні  4-В та 4-Г класів подорожували по станціях всіх свят. Цінуємо та вітаємо наших захисників, які є справжніми патріотами та героями.



Ксенія Колосок, вихователь 4-Г класу


   Тиждень вшанування мужності і героїзму захисників Незалежності України 6-В клас почав з години спілкування: «Я - громадянин і патріот держави". Учні зробили висновок: треба  любити свою Вітчизну, треба захищати та знати її  історію.

 Ольга Мовчан, вихователь 6-В класу

 

  У 1-В  класі проведено годину спілкування «Нащадки козацької слави», під час якої учнів познайомили  з історією Дня захисника України та пригадали традиції славного українського козацтва.



Ольга Соколова, вихователь 1-В класу

    У 3-В класі пройшли заходи з нагоди Дня захисника України, свята Покрови Пресвятої Богородиці та Дня українського козацтва. Учні брали участь у годині спілкування "Славні часи козацтва", у вікторинах та захоплючих естафетах на козацьку тематику, а також написали листи подяки  захисникам.


 Олена Пругло, вихователь 3-В класу

    Святковий захід до Дня Захисника України, Дня українського козацтва та Покрови проведено в 5-А класі. Вітаємо наших захисників! Нехай ваші сила та мужність завжди живляться любов’ю та підтримкою рідних! Нехай вам завжди буде кого захищати, але не буде від кого!





                                                              Анна Саламатіна, вихователь 5-А класу

    У 1-Г класі до 14 жовтня проведено урок, на якому учні дізналися легенди про запорізьких козаків на Покрову, а також про  захисників України в наш час. Подвиги українських людей викликали в них почуття захоплення, гордість та прагнення виховувати в собі волю, цілеспрямованість і моральну красу.



Вікторія Зіміна, вихователь 1-Г класу

   14 жовтня  - День захисника України та День козацтва, а також православні християни святкують День Покрови Пресвятої Богородиці. У переддень свята було проведено захід, де 1-А дізналися дуже багато нової і цікавої інформації про козаків.


Софія Кравченко, вихователь 1-А класу

 

Святковий квест до Дня захисника України, Покрови та До Дня українського козацтва проведено в класах дітей з порушенням інтелектуального розвитку.

https://www.facebook.com/100021662624344/videos/638001280539342/ (натисніть, щоб подивитися)

Вікторія Волощук, вихователь 3-Б класу,

Тетяна Дєєва, вихователь 5-Б класу

   Накануне Дня защитника Отечества во 2-В классе был проведен урок-практикум. Дети посмотрели видеоролики, посвященные защитникам Украины,  рассказывали про героев нашей. С большим воодушевлением сделали поздравительные открытки с пожеланиями героям.


Ксенія Бурак, вихователь 2-В класу

 

   Напередодні свята 14 жовтня в класах дітей з інтелектуальними порушеннями 1-Б, 3-Б,  5-Б, 6-Б, 8-Б, 9-Б проведено інформаційну годину «Ми – нащадки козаків" на тематику козацтва, атрибутики та геральдики козацького устрою. Всі діти долучилися до створення образа козака як прототипа з минулого, захисника держави.


Вікторія Макаренко, вихователь 5-Б класу,

Лариса Арзамаскова, вихователь 8-Б класу

   «Дякую тобі, що захищаєш!» - кажуть до Дня захисника  учні 8-Г класу! Протягом сьогоднішньої зустрічі вони згадали героїчну історію нашої держави, імена людей, які, не шкодуючи власного життя, захищали рідну землю.



   Якщо ви зустрінете людину з медалями на грудях – поклоніться їй. Завдяки цій людині ви живите на світі вільні, щасливі і спокійні. Якщо ви зустрінете офіцера, воїна України – поклоніться йому. Він захищає ваше життя. Він на сторожі вашого спокою і щастя.

Анна Деркач, вихователь 8-Г класу


Коментарі