Майстерня Діда Мороза у молодших класах

   Незабаром настане Новий рiк. Учнi 4-Г класу iз задоволенням почали готуватися до новорiчних свят. Вони прикрасили шкiльну кiмнату i виготовили iз природного матерiалу новорiчнi  прикраси для ялинки.


Наталія Федосєєва, вихователь 4-Г класу


   Все ближче і ближче наближається до нас Новий рік. Це чарівне свято з нетерпінням чекають учні 1-Г класу (ОРА). Підготовка до нього в самому розпалі - запрацювала "Новорічна майстерня". З природного матеріалу діти виготовили  поробки, в які вклали частинку своєї душі.




   Новорічний настрій - справа рук кожного. У  1-Г класі на повну потужність працює "Новорічна майстерня", в якій панує доброзичлива, майже домашня атмосфера. Дітлахи створили яскраві зірочки-сніжинки.






Вікторія Зіміна, вихователь 1-Г класу

 

   У школі  триває підготовка до зустрічі Нового року і працює "Майстерня Діда Мороза", де учні 1-В та 3-В (ОРА) класів готують новорічні прикраси для ялинки з природного матеріалу,  поробки, іграшки тощо.




 

Олена  Пругло, вихователь 3-В класу

   Кожна дитина і доросла людина з нетерпінням чекають свято Нового року. Не оминув радісний святковий настрій і наше  "Джерело". Учні 2-В класу почали готуватися до зимової казки. З великим задоволенням змайстрували прикраси для ялинки з природних матеріалів.



Оксана Бурак, вихователь 2-В класу

 

Коментарі