"Збережи своє довкілля чистим! Збирай пластикові кришечки!"

    Кожного року 26 січня відзначають Всесвітній день екологічної освіти, яка відіграє дуже важливу роль, адже запорукою чистого довкілля є освіченість людини в цьому напрямку, а також правильне ставлення до природи, збереження її благ. Лише відповідальне споживання та раціональне використання природних ресурсів може гарантувати нам чисте і здорове майбутнє. І звісно, що самих екологічних знань з охорони довкілля, якщо вони не втілюються на практиці, недостатньо. Тому тут важливо також брати участь у збереженні і збагаченні природи рідного краю.





   Учні нашого закладу  активно долучаються до різноманітних екологічних акцій та завжди готові поділитися досвідом. Так, за активність та вагомий внесок   у розвиток екологічної культури м. Запоріжжя серед вчителів, учнів та батьків наша школа отримала особливий подарунок від ГС "ЗЕЛЕНИЙ ЦЕНТР МЕТІНВЕСТ", а саме оригінальну ємність для збору  пластикових кришечок. Дерево - інсталяцію вже встановлено на шкільному подвір’ї .

   Напередодні свята проведено акцію #Сміттюкришка. Діти весело та з користю провели «кришечкові перегони». Тільки так сформуються необхідні уміння і навички, розвинеться відповідальне, дбайливе ставлення до навколишнього середовища. Збережемо природу - збережемо себе!

Міла Антоненко

   Збережи своє довкілля чистим! Збирай пластикові кришечки! Учні 6-В класу зібрали 50 кришечок і вкинули їх у еко-контейнер.



Ольга Мовчан, вихователь 6-В класу

Коментарі