"Смаколики для птахів"

    А ви робите добрі справи? Учні з порушеннями слуху 4-Д класу разом із батьками приготували смаколики для пернатих друзів. Сьогодні на вулиці холодно, сніг, але ми спокійні. Тепер на шкільному подвір'ї є що покуштувати пташкам. За своїми повсякденними клопотами люди навіть не помічають труднощів, з якими стикаються взимку пернаті. З 10 птахів 8 гинуть від голоду, тому так важливо допомагати зимуючим птахам. І своїм прикладом ми закликаємо всіх до співпраці. Справжнім подарунком для пернатих друзів стануть креативні годівнички.





Ірина Андрієнко, вихователь 4-Д класу

   Взимку пернаті потребують нашої уваги та підтримки. Діти "Джерела" кожної зими підгодовують пташок. Тож, і учні 5-Б приготували та розвісили на подвір'ї нашого закладу незвичайні їстівні годівнички.




Тетяна Дєєва, вихователь 5-Б класу

   Зима – важкий час для птахів, тож учні початкової школи прийшли на допомогу птахам, щоб вони  пережили люті морози. Відкрило свої двері "Пташине кафе", де кожен вихованець може виготовити пташиний смаколик для птахів із сухариків, насіння, пшона. Всі інгредієнти приносять небайдужі учні і за спільною працею роблять справді корисну справу – «млинці» із насіння й «намисто» з сала для синичок. Тож зимуючі птахи не залишаться без нашої допомоги.




Олена  Пругло, вихователь 3-В класу

   https://www.facebook.com/100021484339912/videos/599506427816741/ (натисніть, щоб подивитися)


   Учні з порушеннями слуху 2-А класу з радістю долучилися до участі в екологічній акції для пташок. Діти виготовили оригінальні міні-годівнички та наповнили їх корисними ласощами для пернатих. Тепер у вихованців 2-А класу є зимові турботи: поповнення годівничок та спостереження за пташками.

Марина Пивовар, вихователь 2-А класу

Коментарі